Sunday, May 8, 2022

Cea mai veche Icoana din lume

Cea mai veche icoană din lume a ajuns în România. Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela considerată cea mai veche Cea mai veche icoană din lume va fi adusă în România - Ziare Online 24 - Stiri Online - Stiri locale Romania.


Cea Mai Veche Icoană Cunoscută A Sfintei Parascheva Ganduri Din Ierusalim

El a declarat că s-a închinat deja la Icoana Maicii Domnului adusă din Grecia în noaptea de vineri spre sâmbătă.

. Aceasta din urmă avea ca inscripţie. Va fi un program liturgic special în perioada 6-10 mai. Cea mai veche icoană din lume dar și moaște ale Sfântului Ierarh Luca al Crimeei au ajuns la Mănăstirea Pantocrator din județul Teleorman.

Cea mai veche Icoana a Maicii Domnului din lume. Sfintele Moaște împreună cu Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela. Stirea Becali si mii de credinciosi s-au inchinat la cea mai veche icoana din lume difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 8 05 2022.

Sfânta Năframă şi Icoana trimisă de Domnul lui Avgar. Se estimează că icoana are în jur de 2000 de ani. 2 days agoCea mai veche icoană din lume dar și moaște ale Sfântului Ierarh Luca al Crimeei au ajuns la Mănăstirea Pantocrator din județul Teleorman.

Icoana se numeşte Povăţuitoarea şi este cea mai veche reprezentare a Maicii Domnului. Aceasta ar fi fost pictată chiar de Sfântul Evanghelist Luca în urmă cu 2. Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela au fost aduse spre închinare la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Teleorman.

Ar fi fost pictată. Icoana prezinta o femeie usor înclinată spre binecuvantare iar aceasta se afla spre pastrare date fiind conditiile riscante din Siria in buna stare intr-un muzeu din Yale. Un eveniment religios unic și deosebit de important pentru credincioși se desfășoară vineri după amiază în Teleorman la Mănăstirea Pantocrator din Drăgănești Vlașca.

Un program liturgic special se va desfășura în perioada 6-10 mai informează Antena3. Dumnezeu din Dumnezeu dumnezeiască minune. Daniela Moise-6 mai 2022.

Cea mai veche icoană din lume va fi adusă. 8 Mai 2022 0 0. La mănăstire vor fi organizate mai multe slujbe începând de vineri după amiază până pe.

Ea ar fi fost realizată. Sport Club Municipal Craiova a ţinut să se delimiteze de cazul de dopaj al handbalistei sale Ana Maria Ţicu într-un comunicat postat pe Facebook potrivit AgerpresMedicaţia folosită de către Ana Maria Ţicu a fost prescrisă de către un medic independent. 8 Mai 2022 0 0.

O delegație a Mitropoliei de Veria condusă de IPS Pantelimon s-a ocupat de această surpriză pentru credincioși. 81522 Fani Îmi place. 14 hours agoAici se afla acum cea mai veche icoana din lume Gigi Becali a călătorit în județul Teleorman în dimineața zilei de duminică 8 mai.

Duminică de dimineaţă Gigi Becali a venit să asiste la slujba de liturghie la lăcaşul de cult din Drăgăneşti-Vlaşca. Icoana cu chipul Maicii Domnului pictată pe o bucată de lemn ar fi cea mai veche din istoria ortodoxiei. Este pentru câteva zile la o mănăstire din Teleorman.

Mii de credincioși s-au așezat pentru închinare la icoana care redă cel mai bine chipul Maicii Domnului. Gigi Becali a venit să se închine la cea mai. După cum explică Peppard pentru New York.

1 day agoCea mai veche icoană din lume cu chipul Maicii Domnului a ajuns în România. Cele mai vechi icoane creştine au fost. Latifundiarul din Pipera a fost să viziteze mânăstirea Pantocrator acolo unde se află cea mai veche icoană a creştinătăţii.

Mii de credincioși s-au așezat pentru închinare la icoana care redă cel mai bine chipul Maicii Domnului. Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela vor fi aduse spre închinare la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Teleorman. Copii din România exploatați sexual de un celebru.

Aici au fost aduse cea mai veche icoană din lume şi moaştele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei. 21 hours agoGigi Becali a venit să se închine la cea mai veche icoană a creştinătăţii aflate zilele acestea la mănăstirea Pantocrator din Teleorman. Cea mai veche icoană din lume va ajunge în România.

SCM Craiova se delimitează de cazul de dopaj al jucătoarei Ana Maria Ţicu. Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela vor fi aduse spre închinare la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Tel. Legenda spune că această icoană a fost pictată chiar de Apostolul.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. 2 days agoCredincioșii se pot închina la cea mai veche icoană din lume la hramul de primăvară al Mănăstirii. Cea mai veche icoană din lume cu chipul Maicii Domnului a ajuns în România.

Un fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela considerată cea mai. Un program liturgic special se va desfășura în perioada 6-10 mai. 2 days agoUn fragment din moaștele Sfântului Ierarh Luca al Crimeei precum și Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela considerată cea mai veche icoană din lume vor fi aduse spre închinare la hramul de primăvară al Mănăstirii Pantocrator din județul Teleorman.

14 hours agoIcoana făcătoare de Minuni a Maicii Domnului cea mai veche din lume a fost adusă din Grecia la mănăstirea Pantocrator pentru ca românii să se poată închina la ea. Sfintele Moaște împreună cu Icoana Maicii Domnului Panagia Soumela au fost trimise azi din Grecia și vor ajunge la așezământul monahal. Se estimează că icoana are în jur de 2000 de ani.

Buna Vestire Cea mai veche Icoana existenta a Fecioarei Maria. Portretul a fost găsit într-o peşteră în anul 386 de doi călugări.


Cele Mai Vechi Icoane Ale Fecioarei Maria E Communio Ro


Cea Mai Veche Icoană Cunoscută A Sfintei Parascheva Doxologia


Care Sunt Cele Mai Vechi Icoane Crestine Doxologia


Cea Mai Veche Icoană Inchinată Lui Iisus Hristos


Eptgabahym7hsm


Cele Mai Vechi Icoane Ale Maicii Domnului


Primele Icoane Ale Lui Hristos Si Ale Fecioarei Crestinortodox Ro


Cea Mai Veche Icoană A Maicii Domnului Din Romania Datează Din Anul 665 Evenimentul Zilei


Cele Mai Vechi Icoane Ale Fecioarei Maria E Communio Ro


Arheologii Au Descoperit Cea Mai Veche Icoană Din Lume A Maicii Domnului Napocanews


2vp14weis06edm


Cele Mai Vechi Icoane Ale Maicii Domnului Basilica Ro


Cele Mai Vechi Icoane Ale Sfintilor Apostoli Petru Si Pavel Crestinortodox Ro


Vkulgqr2sp12wm


Qzduc4y1btocjm


Zr2zocslgba0fm


Cele Mai Vechi Icoane Ale Lumii Creștine Vedere Alternativă Misticismul și Secretele Religiilor 2022


Cea Mai Veche Icoană Cunoscută A Sfintei Parascheva Ganduri Din Ierusalim


Rvtq1wgnvur55m

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya